3

Отговаряме на най-често задаваните въпроси от туристи посещаващи Китен

Как да намерим семеен хотел „Зелената къща“?
Хотела се намира в град Китен, община Приморско, област Бургас. По-точният адрес е ул.Първи Май №23. Намира се в близост до кино „Китен“ и по-точно до ресторант „Смокиня“. Ще познаете семейния хотел по приятно жълтия му цвят. Можете да видите къде се намира хотела – тук (Google Maps).

Как се извършват резервациите?
Обадете се на тел.: 0550 365 00 или мобилен тел.: 0889 594 885 . Изпратете електронно писмо на kiten@abv.bg. Третият начин, по който може да вземете стая при нас е директно на място, но само ако има свободни места.

Спокойно ли е в къщата?
Собствениците на семеен хотел „Зелената къща“ държат на спокойствието, дискретността и хармонията в къщата. Всеки гост има правото на почивка през определени часове от деня и ноща. И съответно от 12:00 – 15:00 и от 22:00 – 09:00.

Далече ли от къщата се намират магазините, кафетата, баровете, дискотеките и ресторантите?
Има два магазина за хранителни стоки на близо 30 метра от къщата. Най-близките кафета са Coral и Energy, които са на около 150-200 метра от хотела. Ресторантите „Смокиня“, „Ватос“ и „Рай“ са също много близо. Дискотеките „Кариби“, „Версай“ и „Зангадор“ се намират на плаж Атлиман.

През кое време на лятото е най-добре да ви посетим?
Това зависи от възрастта на туристите и от предпочитанията. Ако искате да си искарате една спокойна почивка, без много шум и хора, то тогава най-подходящото време е юни или септември месец. Ако пък сте почитатели на големите спиращи дъха купони, то за вас са месеците юли и август.